Óvó néni jegyzetei

Óvó néni.blog.hu

Óvó néni.blog.hu

Téli ráhangolódás az ünnepekre

Mikulás, ünnepi dekorációk

2016. november 16. - Óvónéni
Ildikó Lénártné Ungi
A fotók 2015-ben készültek:

Téli ráhangolódás az ünnepekre az Öcsödi Szivárvány Óvoda és Bölcsőde Madárka csoportjában. Óvodánkban hagyomány hosszú évek óta, hogy egy munkálkodós este keretében az anyukák és az óvó nénik, daduskák közös meglepetést készítenek a Mikulás csomagokba.

mikulas_1.jpg

mikulas1.jpg

 

Ábrázolásaink összetett technikákkal készülnek gyakran ezzel segítve a begyakorlás, ismeretek rögzítését, technika jártasságot, ízléses munkák megszületését. Az agyagozástól a ragasztáson, varráson át a festésig, tenyérlenyomatig mindent kipróbálhatnak az egyéni képességek tükrében differenciálva. A komplexitást kihasználva mondogatjuk közben a verseket, dalokat. Az adventi gyertya lángjánál hallgatjuk a mesét és az advent történetével is megismerkedhetnek a gyerekek.

karacsony3.jpg

 

 

erdei_allatok_masolata.jpg

hoember_masolata.jpg

 

Dekorációinkkal is segítjük az ízlésformálódást, ösztönözzük a kreativitást, a szép iránti fogékonyságot, s főleg érzelmeikre hatva pozitív környezetet teremtünk, melyben szívesen tartózkodnak Madárkáink!

karacsony1_masolata.jpg

karacsony2_masolata.jpg

karacsony4.jpg

teli_dekoracio.jpg

karacsony_masolata.jpg

 

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a legfrissebb ötletekről és hírekről!

 



 

A bejegyzés trackback címe:

https://ovoneni.blog.hu/api/trackback/id/tr5711965947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása