Óvó néni jegyzetei

Óvó néni.blog.hu

Óvó néni.blog.hu

Komámasszony, hol az olló? A két Mariann néni :) találkozása

Szép emlék!

2016. december 17. - Óvónéni

 

Ebben az évben szervezte meg a Neteducatio az Óvodapedagógusok első Szakmai Teadélutánját, ahol az egyik előadóként vettem részt.

A meghívott előadók:

- Bakonyi Anna (pedagógiai szakértő, az Óvodapedagógusok Nagykönyvének társszerzője)

- Karczewicz Ágnes (óvodapedagógus, a Kincsek és kacatok óvodáknak, szülőknek, gyerekeknek oldal szerkesztője és az Óvodapedagógusok Nagykönyvének társszerzője)

- és jómagam (Nótinné Csikós Marianna :) ), óvodapedagógus, ovoneni.blog.hu oldal szerkesztője és az Az Óvó néni így csinálja könyv szerzője

A színvonalas előadást Anna kezdte, majd Ági az óvodai életük színes, vidám és tartalmas napjainak bemutatásával folytatta.  Nagy meglepetésünkre váratlanul elindult egy virággal a kezében és a közönség soraiból felemelkedett egy törékeny, mosolygós hölgy...Karlócai Mariann néni, óvodapedagógus, játékgyűjtő és az óvodapedagógusok körében oly ismert Komámasszony hol az olló - Gyermekjátékok óvodásoknak, iskolásoknak írója.

mariann_neni.jpg

Fantasztikus élmény volt őt látni, alig vártam, hogy a szünetben odamenjek hozzá, és pár mondatot válthassunk. Ez valóban pár mondat volt, hiszen a rövid szünet után folytatódott az előadás. Mariann néni egy végtelenül kedves, szimpatikus és közvetlen ember, akivel egy élmény...meghatározó élmény volt találkozni.

Bízom benne, hogy ez nemcsak egy egyszeri találkozás lesz.

Jó egészséget kívánok Mariann néninek!

Ez a blogbejegyzés egy emléke a programokban gazdag napnak és a váratlan, örömteli találkozásnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://ovoneni.blog.hu/api/trackback/id/tr6512053913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása