Óvó néni jegyzetei

Óvó néni.blog.hu

Óvó néni.blog.hu

Belső önbizalmat minden gyermeknek!

Neveljünk boldog gyermeket

2019. február 23. - Óvónéni

         baby-1399332_1280.jpgNeveljünk boldog gyermeket! - mégis hogyan? Jogosan tesszük fel ezt a kérdést magunknak, akár kételkedve is olvashatjuk a sorokat.

Annyi könyv roskadozik már a polcon, ami megoldást kínál számunkra, miért ennek a könyvnek hinnénk?

Nos, én érdeklődve nyitottam ki a könyvet, és a Belső önbizalmat minden gyermeknek! fejezetnél nyílt ki.

Véletlen vagy sem, ebben a pillanatban tudtam, hogy ez a könyv más lesz, ez a könyv másképp közelít a gyermekneveléshez. Tovább megyek…nemcsak a gyerekeknek de nekünk felnőtteknek is sok mondandót ad át.

„Ha megdicsérjük a gyereket, ne azért tegyük,

amit ténylegesen megtett: az erőfeszítéséért, az alkalmazott módszerért, a kitartásáért, a fejlődéséért.

Ezekre a gyermek újra képes lesz, akkor is ha nehézséggel kerül szembe.

Először is arra kell megtanítani, hogy mi vezet a sikerhez, és mit kell ismét megtennie, ha valami nem sikerül elsőre.” – dr. Carol Dweck

Olyan sokszor ismételjük magunkban, hogy képes vagyok rá, meg tudom csinálni, aztán történik valami, ami visszaránt bennünket. Hirtelen elbizonytalanodunk, hirtelen elkezdjük magunkat lebeszélni, érvelni kezdünk, hogy miért ne tegyük meg, amit annyira szeretnénk.

Ez a könyv abban segít, hogy gyermekeink számára biztosítsuk a belső önbizalmat, és ehhez tanácsokat, útmutatásokat is ad. Szükség van erre az iránymutatásra, mert olyan sok az önbizalomhiánnyal küszködő gyermek, és sok az önbizalomhiánnyal küzdő felnőtt is.

 Írd be a 

maryann kuponkódot,

így 15%-os kedvezménnyel

 

vásárolhatod meg a könyvet.

 

A könyv tartalmáról bővebben itt olvashatsz, és itt is tudod kedvezményes áron beszerezni: http://konyvaruhaz.corleonis.hu/neveljunk_boldog_gyereket

boldog_gyermek.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ovoneni.blog.hu/api/trackback/id/tr3214644941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása