Óvó néni jegyzetei

Óvó néni.blog.hu

Óvó néni.blog.hu

Mikulás társasjáték - részletes leírással, fotókkal

Kreatív ötlet

2017. november 24. - Óvónéni

Ildikó Lénártné Ungi

Egy kis Mikulásra hangolódó társasjátékot szeretnék küldeni, melyet több változatban is játszhatunk a gyerekekkel. A mikulás sapkán a hópihéken lehet lépegetni csigavonalban.

Minden játékos kap egy-egy mikulás zacskót amibe gyűjti az édességeket, gyümölcsöket, melyeket az ajándék képnél választhat.

A szaloncukor fotójánál 2x dobhat, a virgácsnál vissza kell lépni 5-öt, vagy kimaradni egy dobásból ez már megegyezés kérdése.

Akinek a legtöbb meglepetése lesz a zacskójában a játék végére az nyer. Ha nehezíteni szeretnénk és mi is ott tudunk ülni a játszókkal, akkor nehezíthető: akkor kaphat ajándéknál valamit a zsákba, ha tud egy feltett kérdésre válaszolni.

Úgy gondolom kreatív óvó néni le sem írja előre, mert azt úgy is "betanulják" egy idő után, hanem kútfőből ötletel  Remélem a fotókon is látszik, hogy élvezték Madárkáim!

(Az egyik kislány SNI-s több képességében lemaradással küzd, de kicsi figyelemmel kísérve, ügyesebb társak mellé téve simán játszotta, szerintem nagyon jó figyelemfejlesztő volt, az irányokat is jól gyakorolta, számfogalmat és szókincset is bővítettünk nála )

Köszönöm Ildikó!

mikulas_5.jpg

mikulas_az_ovodaban.jpg

mikulas_sapka1.jpg

mikulas3.jpg

mikulas_4.jpg

 

 

mikulas_az_ovodaban1.jpg

mikulas_az_ovodaban2.jpg

mikulas_sapka.jpg

OLDALAJÁNLÓM

Ha szereted az  ékszereket, divatkiegészítőket, akkor az egyedi, kézzel és szívvel készített ékszereimet

a lenti linkre kattintva találod:

https://www.facebook.com/maryannekszer/

Köszönöm, hogy ellátogatsz az oldalra!

zold3.JPG

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://ovoneni.blog.hu/api/trackback/id/tr3913370483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása