Cecília Szabó
A madárcsemegék, melyeket apró kezek gyúrtak
Receptje egyszerű:
1kg pálmazsír (fontos, hogy növényi alapú zsiradék legyen) kicsit felmelegítve,
magok (amelyek a faliújságunkon is szerepelnek - nézzétek majd meg a lenti linkre kattintva),
kupakok, melyekbe beleformáljuk,
kis drótkampók vagy madzagok, amelyeket dermedés előtt a közepébe nyomkodjuk a csemegének,
majd alapos kéz törlés és mosást követően tálcán dermedni hagyjuk, majd kivesszük a formából...
Ha már nagyon belekeményedett a formába, akkor picit meglangyosítjuk, hogy kicsusszanjanak...
- eztán mehetnek a madárkáknak fára a csemegék!
A faliújságon található magok:
http://ovoneni.blog.hu/2017/01/19/faliujsag_madarak_teli_etetese
Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a legfrissebb ötletekről és hírekről!