Óvó néni jegyzetei

Óvó néni.blog.hu

Óvó néni.blog.hu

Találkozó 2. rész

Felhőhegyi Balázs Sárkánykalandok könyv szerzője

2016. május 19. - Óvónéni

sarkany.jpgA Happy Family vagyis a Vidám Család Közössége és a Danubius Bubbles Club szervezésében a tartalmas és színvonalas délutánon megismerkedhettem anyukákkal, blogírókkal, Balla Eszter színésznővel és Felhőhegyi Balázs a Sárkánykalandok c. könyv szerzőjével.

Ebben a bejegyzésben az ő mesekönyvét szeretném számotokra is bemutatni:

Sárkánykalandok I. – A bükfürdői kalamajka

" A könyv, ami a valóságban folytatódik" egy fordulatos mese, mely kisiskolások és mesét kedvelő felnőttek számára egyaránt élvezetes olvasmány!

A kalandokban és különleges szereplőkben bővelkedő történet párhuzamos világok, Rejtekfölde és Zsibangócia eseményeit köti össze. Az első egy mesevilág, utóbbi egy mozgalmas családi szálloda, a két világot pedig egy rejtélyes szállodai szoba köti össze.

A rejtélyt persze hamar leleplezik a szálloda legkisebb lakói - "Ahol vagy, ott megleled, ha bátor szívvel keresed!" - és barátságot kötnek a felnőttek számára láthatatlan, fura szerzetekkel.

Ekkor veszi kezdetét az izgalmas kalandok sorozata...

A szerző, Felhőhegyi Balázs 17 éve ír meséket. Történeteit átszövi a hősök bátorsága, az igazság és az örök értékek keresése. Szerethető alakjai varázslatos módon kapcsolódnak össze az ember időtlen belső világával, így kortól függetlenül megérintik az olvasó lelkét.

A mese egyedi fantáziavilágát a Danubius Bubbles Club barátságot sárkányai ihlették és Németh Gyula csodás illusztrációi keltik életre.
" Régi rejtekföldi mondás, ha körülötted bujkál a varázslat, ne sokáig töprengj, vesd bele magad."” – ez a Sárkánykalandok I. című kötetre is tökéletesen igaz!

Felhőhegyi Balázs: Sárkánykalandok I. A bükfürdői kalamajka című könyve már kapható a Danubius szállodákban, a Danubius Hotels weboldalán, a Pagony könyvesboltokban és a Játékneten!

A könyv dedikálása után készült egy közös fotó is:

dscn2493.JPG

A könyvborító fotójának forrása: http://www.danubiushotels.hu/magazin/mit-olvasson-a-gyerek-sarkanykalandokat

A bejegyzés trackback címe:

https://ovoneni.blog.hu/api/trackback/id/tr408725788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása