Óvó néni jegyzetei

Óvó néni.blog.hu

Óvó néni.blog.hu

Boldogságóra program

Prof. Dr. Bagdy Emőke ajánlásával készültek a könyvek

2016. április 12. - Óvónéni

Hallottatok már a Boldogságóra programról? Ha még nem, nem késtél le semmiről. :) Az alábbi oldalakon bővebb betekintést kaphatsz erről a nagyszerű programról.

prof_bagdy_emoke.pngA Boldogságóra programról itt olvashatsz bővebben>> http://boldogsagprogram.hu/boldogsagora

Már könyvek is rendelkezésedre állnak, melyek segítségedre lehetnek akár szülőként, akár pedagógusként szeretnéd őket használni.

 A Boldogságóra könyvek Prof. Dr. Bagdy Emőke ajánlásával készültek, aki az alábbi gondolatokat fogalmazta

meg: „Arra törekszünk, hogy a Boldogságórák derűs és élménygazdag feladatai, játékai, valamint gyakorlatai fokról fokra kibontakoztassák a derűt és életszeretetet. Gyermekeink így a jövőbe vetett hittel, bátran járják végig a felnőttséghez vezető utat, majd boldogságra képes emberré válhatnak.”

A könyvekről itt találsz bővebb információt>> http://boldogsagora.hu/

2014 Szeptember 1-jén elindult Boldogságóra programunkhoz már 1142 csodálatos pedagógus csatlakozott és vállalta, hogy boldogságórák megtartásával támogatják a gyerek mentálhigiénés prevencióját, fejlődését. A tanév még alkalmat ad arra, hogy gazdagítsák a boldogságórák a nevelő munkát, a programhoz pedig akár most is lehet még csatlakozni, sőt a Boldog iskola pályázaton is részt vehetnek az újonnan regisztrálók. A pályázatra óvodák jelentkezését is várjuk.

 A pályázatról az alábbi oldalon olvashatsz bővebben. >> http://www.boldogiskola.hu/

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a legfrissebb ötletekről és hírekről!



 

A bejegyzés trackback címe:

https://ovoneni.blog.hu/api/trackback/id/tr58595236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása