Óvó néni jegyzetei

Óvó néni.blog.hu

Óvó néni.blog.hu

BrillKids termékekről - ingyenesen letölthető anyagok

Fekete Annamária

2015. augusztus 29. - Óvónéni

ovoneni_blog_hu3_2.jpgFekete Annamária vagyok, 22 hónapos a kisfiam. Kisfiam ihletett arra, hogy elkezdjek foglalkozni a korai fejlesztéssel. Hiszek abban, hogy nagyon sokat tudunk segíteni gyermekünknek, hogy kihozzuk belőlük a veleszületett potenciált, miközben szórakoztató, és erős kötelék alakul ki a gyermek és a szülő között.

4 hónapos volt a kisfiam, mikor megkezdtük a BrillKids termékeket használni. Csodaként éltük meg, hogy milyen jól működik ez a játékos tanítási módszer. Ez egy közös programmá vált számunkra. Látom a kisfiamon az izgatottságot, mikor kinyitom a gépet, már várja a játékos tanulást.

Ezért döntöttem úgy, hogy szeretnék a BrillKids termékekkel foglalkozni, hogy nagyon sok anyukához eljuttathassam ezt a forradalmi oktatási módszert. A termékek számos díjat kaptak az elmúlt évek során. A világon vezető szerepet töltenek be. Számos előnnyel rendelkeznek a csecsemő- és kisgyermek oktatásban világszerte. Szülők ezrei értenek egyet világszerte, hogy a gyermekek mennyire élvezik, szüleik pedig mennyire egyszerűnek találják ezt a rendszert.

ovoneni_blog_hu_1_2.jpg

A BrillKids termékek a csecsemőket és a kisgyermekeket célozta meg, azonban alkalmas minden korosztály számára. Soha nem túl korai és nem túl késő tanulni! A korai szakaszban ösztönös módon sajátítják el a gyermekek a tudást, mely fejleszti az agyukat. Amennyiben az oktatás folyamán, változatos módokon stimuláljuk a gyermekeket, egyrészt érdeklődésüket is fenntarthatjuk, másrészt az életük első néhány évében domináns szerepet játszó jobb agyféltekére is hatással vagyunk.

A BrillKids csapata a Little Math, Little Reader és Little Musician tanterveit úgy építette fel, hogy a tananyag egy évet ölel fel, mely két 6 hónapos félévre van felosztva. Heti 5 napos oktatással számolva a félévek 130 foglalkozásból állnak. Minden BrillKids termék és szolgáltatás arra a filozófiájára épül, hogy a tanítás (és tanulás) is lehet szórakoztató, gyerekközpontú, egyszerű és könnyed.

ovoneni_blog_hu4.pngA Little Reader egy hatékony oktatási rendszer, mellyel már korai gyermekkorban elsajátíthatják az olvasás képességét, és megtanulhatnak idegen nyelveket. A BrillKids nagyszerű lehetőség azoknak az anyukáknak, akik beszélik és azoknak az anyukáknak is, akik nem beszélik az adott idegen nyelvet. A BrillKids-en keresztül már elérhető az amerikai és angol nyelv, a spanyol, francia, orosz, thai, vietnámi, egyszerűsített kínai és a hagyományos kínai nyelv. A tananyag használatával a gyermek szókincse drámai növekedést mutat, kommunikációs képességei fejlődnek. Megtanítod gyermekedet olvasni és idegen nyelvet beszélni akcentus nélkül. A Pattern Phonics rendszer segítségével az írott nyelvet is elsajátítják. A program lehetővé teszi, hogy a szavak elválasztását és hangsúlyozását is megtanulják.

A Little Math egy gondosan összeállított hatékony program, mely lehetőséget biztosít a gyermekeknek, hogy természetes és ösztönös módon sajátítsák el a matematikai tudást idegen nyelven, magával ragadó tanulási élménnyel ajándékozza meg a gyermekeket. Megtanítja a számokat: mennyiségeket, számjegyeket, számsorozatokat; megtanítja a matematikát: számtani alapismereteket, többműveletes egyenleteket és a szorzótáblákat.

A Little Musician célja, hogy lebilincselő és hatékony tanulási tapasztalatokat nyújtson a gyermekek számára idegen nyelven. Korai gyerekkorban a zene pozitív hatással van a gyermek agyának fejlődésére. Szakértők bebizonyították, hogy a zene minden fajta intelligenciát fejleszt. A zene életünk részét képezi, hatással van az egész lényünkre fizikailag, szellemileg, érzelmileg, szociálisan és lelkileg. A leckével felébresztheted gyermeked zenei érdeklődését, fejlesztheted veleszületett zenei tehetségét és szilárd alapot adhatsz későbbi zenei tanulmányaihoz.

Miért olyan hatékonyak a BrillKids termékek?

Naponta 5 perc, előkészületek nélkül

A tanítás rendkívül egyszerű, csak indítsd el a programot és élvezd a gyermekeddel töltött időt! Napi 5 perc alatt gondoskodhatsz gyermeked fejlesztéséről.

Változatos

Minden foglalkozás automatikusan áll össze, a foglalkozások tartalma változik napról napra, és ugyanaz a foglalkozás is máshogy épül fel minden egyes alkalommal, így gyakorlatilag végtelen számú foglalkozás áll rendelkezésedre.

Testreszabás

A foglalkozásokat személyesebbé tudod tenni, hogy gyermeked még nagyobb örömét lelje benne. Könnyedén változtathatsz a leckék tartalmán, akár teljesen új leckéket is létrehozhatsz saját képeid, hangfelvételeid és videóid felhasználásával.

Interaktív, játszatok a tanulás alatt

A leckéken keresztül a gyermeked motivált lesz, hogy

  • ismételje a szavakat, mutasson rá a képekre és mozogjon úgy, mint amit lát és hall a Little Reader-ben
  • számoljon és találja ki a mennyiségeket és műveleteket, amit lát és hall a Little Math-ban
  • hallgassa a zenét, énekeljen, mozogjon, tapsoljon, és kitalálja, amit hall és a hangjegyeket, amit lát a Little Musician-ben

Töltsd le az ingyenes anyagokat, és élvezd a gyermekeddel együtt töltött időt!

http://jovocsemetei.hu/probald-ki-az-ingyenes-little-reader-anyagot

http://jovocsemetei.hu/probald-ki-az-ingyenes-little-math-anyagot

http://jovocsemetei.hu/probald-ki-az-ingyenes-little-musician-anyagot

ovoneni_blog_hu2.png

Ha elégedett vagy az ingyenes anyagokkal, és szeretnéd a teljes anyagot megvásárolni, látogass el a http://jovocsemetei.hu/ weboldalra, és igényled meg a kuponkódot, mely 10% kedvezményre jogosít a BrillKids shopjában feltüntetett árból!

Iratkozz fel hírlevelemre, hogy ne maradj le a legfrissebb ötletekről és hírekről!



 

A bejegyzés trackback címe:

https://ovoneni.blog.hu/api/trackback/id/tr937744476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása